Kassai gyermek útlevél

Gyermekkalauz Kassa szórakoztató felfedezéséhez

Fedezd fel a 29 szórakoztató helyet, és játssz a kiváló nyereményekért!

Olvasd most

Mi az a Kassai gyermek útlevél?

A Kassai gyermek útlevél egy gyermek-kalauz, több mint 25 szórakoztató hellyel Kassa-szerte.

Minden bátor és kíváncsi utazónak szolgál, akit érdekelnek a kalandok és az új helyek felfedezése. A főszereplője a kalandor Buki, aki fejből ismeri ezeket a helyeket, és a gyermekeket végigkíséri a feledhetetlen élményeken, például a DinóParkban, a Kassai Állatkertben, a Kassai Gyermekvasúton, és még sok más helyen.

Egyebek mellett Buki praktikus információkat is kínál minden megállóhelyen, és bónuszkérdéseket tesz fel, amelynek köszönhetően kiváló nyereményeket lehet nyerni! Rendelje meg az útlevelet otthonába, vagy vegye át a Visit Košice Infopointban (Kassa, Fő utca 59), a kiemelt szállodákban, vagy a Visit Košice Cyklokioskban (Kassa, Fő utca).

Mit kaphat?

A Kassai gyermek útlevelet átveheti ingyen a Visit Košice Infopointban (Kassa, Fő utca 59), és onnan indulhat tetszőleges irányba a kalandok után.

Az útlevéllel együtt eredeti matricákat is kap, amivel megajándékozhatja magát minden felkeresett helyen. Minden matricával egy nagyobb utazói fokozatot érhet el. Tudta, hogy az útlevél átvételekor automatikusan kezdő Kalandor lesz? És ami ennél is jobb – minden elért fokozat után a Visit Košice Infopointban vidám ajándékok várják!

3 matrica
Haladó kalandor + ajándék

6 matrica
Tapasztalt kalandor + ajándék

10 matrica
Kalandormester + ajándék

15 és több matrica
Kalandorkalauz + egyedi oklevél + ajándék

*Az ajándékot a kis utazóknak a készlet erejéig adjuk át.

Olvasd Most

Fedezd fel a 29 szórakoztató helyet

Buki térképe

img Kövesd Instagramunkat és maradj naprakész!